Hoorzitting commissie van advies voor de bezwaarschriften

14-04-2022 LEMMER – Op woensdagavond 20 april 2022 is er een openbare hoorzitting van de bezwarencommissie waarbij bezwaarschriften zullen worden behandeld inzake het besluit van burgemeester en wethouders met betrekking tot:

  • de geweigerde omgevingsvergunning voor het gebruiken van een bedrijfswoning voor mogelijkheid tot overnachten/korte verhuur (aanvang 20.00 uur);
  • de verleende omgevingsvergunning voor het realiseren van een landmark dichtbij het knooppunt Joure (aanvang 19.30 uur).

Hoorzitting bijwonen
Belangstellenden kunnen de hoorzitting bijwonen in Party-/zalencentrum ’t Haske, Vegelinsweg 20 in Joure. Het kan zijn dat het bezwaarschrift alsnog is ingetrokken, dat de aanvangstijd van de hoorzitting op verzoek van belanghebbenden is gewijzigd of dat het bezwaarschrift op verzoek van belanghebbenden achter gesloten deuren wordt behandeld.

Dag van de hoorzitting
Het is, als u zich heeft aangemeld, verstandig op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de bezwarencommissie (telefoonnummer 14 05 14) over eventuele wijzigingen.