Hoorzitting commissie van advies voor de bezwaarschriften

10-02-2022 LEMMER – Op woensdagavond 16 februari 2022 is er een openbare hoorzitting van de bezwarencommissie waarbij bezwaarschriften zullen worden behandeld inzake het besluit van burgemeester en wethouders met betrekking tot:

  • de verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van enkele recreatiewoningen te Sint Nicolaasga (aanvang 19.00 uur);
  • de verleende omgevingsvergunning voor het realiseren van een aantal huurappartementen te Sint Nicolaasga (aanvang 19.30 uur).

Hoorzitting bijwonen
Belangstellenden kunnen de hoorzitting bijwonen door zich vooraf aan te melden bij het secretariaat van de bezwarencommissie (telefoonnummer 14 05 14) Dit in verband met de huidige corona-omstandigheden.

Het kan bovendien zijn dat het bezwaarschrift alsnog is ingetrokken, dat de aanvangstijd van de hoorzitting op verzoek van belanghebbenden is gewijzigd of dat het bezwaarschrift op verzoek van belanghebbenden achter gesloten deuren wordt behandeld.

Dag van de hoorzitting
Het is, als u zich heeft aangemeld, verstandig op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de bezwarencommissie (telefoonnummer 14 05 14) over eventuele wijzigingen.