Priuwkedagen in Langweer

15-02-2022 LANGWEER – Het lekkerste evenement van Langweer: De Priuwkedagen – Ook wel de proeverij dagen genoemd. De proeverij dagen worden georganiseerd door de horeca van Langweer. Deze dagen staan in het teken van een Fries streekproduct waar iedere horecazaak een gerechtje mee maakt. 

Na negen succesvolle edities kun je op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari in Langweer weer genieten van de Priuwke dagen, oftewel proeverij dagen. Met een stempelkaart op zak krijg je bij de zeven deelnemende horecazaken een heerlijk gerechtje voorgeschoteld met een Fries streekproduct in de hoofdrol. Tijdens het tienjarig jubileum wordt er met smaak teruggeblikt op de voorgaande edities. Dus dit jaar staat er niet één bijzonder streekproduct in het middelpunt, maar zijn het maar liefst zeven.

Stempelkaart kopen

Je kunt bij alle deelnemende horeca een stempelkaart kopen. Met deze stempelkaart kun je genieten van een heerlijk gerecht met daarin een Fries Streekproduct verwerkt. U kunt alle gerechten op één avond nuttigen of op twee avonden. Aan u de keus. zeven restaurants, zeven gerechtjes voor slechts € 21,00

U bent van harte welkom bij:

Eerdere edities Proeverij dagen
Het is de tiende editie. Eerder konden de gasten Waldbeantsjes, het Friberne varkensvlees, de Riperkrite kaas proeven, Fryske suikerbrood, de Kollumer Zoete Erwt, het Fries Veenweidevlees, griene tsiis, Langwarder droge worst en ûs Heit bier tijdens de proeverij dagen. De deelnemende restaurants kiezen dit jaar hieruit een eigen streekproduct wat in een gerecht centraal staal.