Politieke partij regelt vervoer om naar ledenvergadering te gaan

12-05-2022 LEMMER – Voor de leden die niet zelfstandig naar Sloten kunnen komen heeft de Burgerpartij De Fryske Marren een ludieke oplossing bedacht. In samenwerking met het Nationale Vervoersmuseum te Ouwsterhaule is er een bus beschikbaar die de leden naar de ledenvergadering naar Sloten brengt. Ook worden de leden met dezelfde bus weer mee terug naar Joure genomen.

‘Op dizze manier stypje wy it museum en kinne ús leden op in ludieke manier de ledegearkomste by wenjen’ aldus fractievoorzitter Gerard ten Boom. In de bus is er plaats voor 36 personen. Wie mee wil moet zich aanmelden via emailadres jan@burgerpartij-dfm.nl. Het aan een ieder om voor het het vervoer een vrijwillige bijdrage wil doen.

Ook is er de kans voor mensen die geen lid zijn alsnog lid te worden. Een lidmaatschap kost €6,50 per jaar. Voor meer informatie over de burgerpartij de Fryske Marren kunt u ook terecht op https://www.burgerpartij-dfm.nl Wilt u meer weten over het Nationale Vervoersmuseum dan kunt u terecht op de webpagina http://www.novmuseum.nl