68e editie Agrarische Schouw opnieuw uitgesteld

12-07-2021 JOURE – Na meerdere malen bestuursoverleg en steeds maar weer vooruitschuiven van een definitieve beslissing, heeft het bestuur helaas de knoop nu moeten doorhakken; de Agrarische Schouw 2021 gaat niet door. Deze afweging is gemaakt op basis van de huidige restricties in combinatie met de onzekerheden die er nog steeds zijn over het organiseren van een evenement, ook na 1 september. Om daarna nog alles op de rit te zetten is onuitvoerbaar.

Dit besluit betreurt het bestuur zeer en het is ronduit frustrerend dat het zo loopt, temeer daar vorig jaar de Agrarische Schouw ook geen doorgang kon vinden als gevolg van de Coronamaatregelen. Des te moeilijker is dan ook het besluit voor hen en zijn ze ervan overtuigd dat de trouwe standhouders ondanks het begrip hiervoor, ook zwaar teleurgesteld zullen zijn.

Uiteraard spreekt de organisatie nogmaals de hoop uit U volgend jaar wederom in goede gezondheid en hetzelfde enthousiasme, als standhouder of als bezoeker op de sfeervolle Agrarische Schouw te mogen begroeten.