Aanhouding drugsdealer Lemmer

17-05-2021 LEMMER – Afgelopen weekend zag de politie in Lemmer twee mannen met een geopend bierblikje fietsen op een locatie waar dit niet is toegestaan. Hierop werden beide mannen staande gehouden en gecontroleerd. Een van de mannen, een 23-jarige inwoner van de gemeente De Fryske Marren, gedroeg zich tijdens de controle zenuwachtig, wat bij de agenten de nodige argwaan wekte. Op de vraag of hij verboden goederen bij zich had, overhandigde de man een gripzakje met verdovende middelen.

Vervolgens werd de man gefouilleerd en werden nog meer verpakkingen met vermoedelijk harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. De man werd hierop ter zake het bezit van harddrugs aangehouden. Uit het daarop volgende onderzoek bleek dat de verdachte vermoedelijk handelde in harddrugs. Daarom werd dezelfde dag nog zijn woning doorzocht. In de woning trof de politie een handelshoeveelheid vermoedelijk harddrugs aan en hebben dit in beslaggenomen. Het onderzoek is nog in volle gang.

Mocht u informatie of vermoedens hebben over een strafbaar feit in uw buurt, maar blijft u liever anoniem? Geef dan uw informatie door via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer van 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.