Avondwandeltocht de 14 van Terherne

13-03-2022 TERHERNE – Zaterdag 19 maart 2022 wordt in Terherne, bekend als Kameleondorp, voor de 7e keer een bijzondere wandeltocht, de 14 van Terherne, georganiseerd.

Het is een avondwandeling van ongeveer 14 kilometer die je langs het Sneekermeer, het platteland en een paar pittoreske Friese dorpjes leidt. Gedurende de tocht passeer/ontmoet je 14 verschillende belevenissen die deze wandeling verrassend, sfeervol en uniek maken.

De start is om 19.00 uur net als het schemer wordt. Dit zal de wandeling met zijn belevenissen een extra effect geven. Als het mee zit kun je de ganzen horen die hun nachtplek opzoeken en dit is niet één van de 14. Wat de 14 wel zijn blijft een verrassing.

De wandeling staat niet op zich: Voor aanvang van de wandeling kun je al in Terherne terecht om bij verschillende horecagelegenheden te genieten van 4 week for everybody een speciaal “wandelmenu”. Na afloop van de tocht is het nog gezellig toeven in Dorpshuis de Buorkerij, onder het genot van een drankje en gezellige muziek zijn foto’s van de tocht op een groot scherm te zien. Kortom een evenement om niet te laten lopen.

De wandeltocht is op zaterdag 19 maart en begint om 19.00 uur. Kosten voor deelname zijn €14,- Voor me informatie kunt u ook terecht op deze pagina.