Bibliotheek Lemmer – De podcast

Na Facebook, Twitter, Weblog en Instagram is momenteel de Podcast iets, waar de computerliefhebber zich mee bezighoudt. Deze Engelse term staat voor het digitaal beschikbaar stellen van geluidsfragmenten, zodat ze op een door de luisteraar zelf te bepalen tijdstip te beluisteren zijn, bijvoorbeeld via een computer, smartphone of mp3-speler.

Of je nu in de auto zit of aan het hardlopen bent, met de befaamde “oortjes” in het oor of hoofdtelefoon op, luisteren kan ook onderweg. Er zijn tal van interessante onderwerpen waar podcasts over gemaakt zijn. Vaak is het in de vorm van een serie afleveringen, net als vroeger een hoorspel. Het is een soort privé-radiostation waar je naar luistert, maar jij bent degene, die het moment bepaalt en het onderwerp. Een podcast duurt meestal ongeveer een half uur.

Heb je zelf al eens aan mensen over je hobby willen vertellen of over iets willen informeren, waar je erg veel over weet en wat je met anderen wilt delen? Maak dan zelf eens een podcast of serie. Hoe dat moet? Ontdek het tijdens deze workshop van SeniorWeb. De toegang is gratis, u hoeft zich alleen even aan te melden.

Locatie Bibliotheek Lemmer
Categorie Volwassenen
Prijzen Deelname gratis
Datum Vrijdag 29 oktober
Tijd 14:00 uur