Cliënten verrast met lenteboeket door Zorggroep hof en Hiem

19-03-2021 LEMMER – Deze week wordt bij alle bewoners en cliënten van Zorggroep Hof en Hiem een bloemetje bezorgd aan de deur. Nu de vervelende coronatijd met alle maatregelen al zo lang duurt wil de organisatie met dit gebaar allen een hart onder de riem steken en wat vrolijkheid bij de mensen brengen.

Ontroerd
Medewerkers en vrijwilligers rijden deze dagen door de hele gemeente De Fryske Marren en langs Parkflat Stadsfenne in Sneek om zo’n 1300 boeketten rond te brengen. De kleurrijke bloemen worden bezorgd bij ouderen die (thuis-)zorg ontvangen van Zorggroep Hof en Hiem of gebruik maken van een dienst zoals maaltijdservice of huishoudelijke hulp. De verrassing wordt zeer goed in ontvangst genomen. “Het is een moeilijke tijd. Dat ik nu een bos bloemen mag ontvangen ontroert me. Het doet me heel goed”, reageert een thuiszorgcliënt. 

Over Zorggroep Hof en Hiem
Zorggroep Hof en Hiem heeft woonzorgcentra en kleinschalig wonen in Balk, Lemmer, Eesterga, Joure en Sint Nicolaasga. De organisatie biedt verschillende thuiszorgdiensten in de gemeente De Fryske Marren en in Parkflat Stadsfenne in Sneek.