Gasten niet te spreken over verdwijnen camping plaatsen

22-06-2021 SINT NICOLAASGA – Door de nieuwe plannen die zijn gemaakt door de nieuwe eigenaar moeten er 100 plekken verdwijnen. Dit valt slecht bij de gasten die al langer gebruik maken van de campingplaatsen. Sommige gebruikers zijn al 40 jaar lang vaste gast. Caravans die ouder dan 10 jaar zijn mogen niet worden verplaatst naar een andere plek op de camping. Daarvoor zal dus een andere plek moeten worden gevonden op een camping elders.

Bij de gasten is er veel onbegrip en emotie over de brief die vorige week naar hun toe is gezonden. Daarin werden de plannen van de nieuwe eigenaar uit de doeken gedaan. De gasten van de camping gaan nu advies inwinnen om te kijken of de plannen en het ruimen van de caravan plaatsen wel zomaar mag. De nieuwe eigenaar heeft aangegeven samen met de gasten een traject in te gaan waarbij er afspraken kunnen worden gemaakt tussen de partijen.

Maar ook daarop zijn de reacties van de bewoners niet positief. Gasten klagen met name over het feit dat ze mogelijk een andere caravan moeten aanschaffen en daarnaast ook nog eens meer geld kwijt zijn aan de staanplaatsen. Het lijkt erop dat de zaak niet zomaar opgelost zal worden. Wordt vervolgt…