GGD Fryslân start met prikken zonder afspraak

17-07-2021 LEMMER – Maandag 19 juli start GGD Fryslân met het aanbieden van ‘prikken zonder afspraak’ op de vaccinatielocaties in Appelscha, Dokkum, Franeker en Koudum met een mRNA vaccin. De locaties zijn een maand lang geopend voor hen die nog geen afspraak hebben, om de drempel voor de eerste prik te verlagen. Na een maand zijn deze priklocaties niet meer nodig vanwege de toenemende vaccinatiegraad en sluiten zij de deuren.

Op locatie zijn deskundigen aanwezig om voorlichting te geven of vragen te beantwoorden. Naast de registratie van de eerste prik – wordt direct een vervolgafspraak gemaakt voor een tweede prik op een priklocatie in Leeuwarden, Drachten, Sneek of Heerenveen, deze locaties blijven langer geopend.

Het aanbod ‘prikken zonder afspraak’ is nadrukkelijk en alleen geldig voor mensen die nog geen afspraak hebben gemaakt en dus hun eerste prik nog niet hebben ontvangen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak voor een tweede prik naar de locatie te komen. Kijk voor meer informatie en exacte openingstijden per locatie op ggdfryslan.nl/prikkenzonderafspraak