Herinrichtingen en onderhoudswerkzaamheden

17-03-2021 TERHERNE – Tot zaterdag 3 april vinden er bestrating werkzaamheden plaats aan de Stripe in Terherne. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met T. Kramer via telefoonnummer 06 51 67 67 48 of Anske Schotanus van gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14.

———————————————————————————————————————————–

Echtenerbrug – Aanleg glasvezelverbinding De Kempenaersweg
BAM Infra Telecom legt een glasvezelverbinding aan in Echtenerbrug. Tot zaterdag 20 maart vinden er werkzaamheden plaats aan De Kempenaersweg. Tijdens deze werkzaamheden is de weg afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met boden aangegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0529 – 488 640 (bereikbaar tussen 8.30 – 16.00 uur) of per e-mail: ftth.klantenservice@bam-it.nl.

———————————————————————————————————————————–

Echtenerbrug: rioleringswerkzaamheden Baggelaar
Tot zaterdag 19 juni vinden er rioleringswerkzaamheden plaats aan de Baggelaar in Echtenerbrug.  Ook worden de water- en gasleiding vervangen. De weg is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Former Hoornstra van gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14.