Joure mogelijk nieuw jaarlijks terugkerend muziekfestival

29-05-2022 JOURE – De gecontracteerde artiesten zijn niet de minsten. Met onder andere Waylon en Miss Montreal hoopt de organisatie het nieuwe muziekspektakel in het Park Joure het publiek enthousiast te maken. Vorig jaar moest het geplande concert worden verschoven door de corona maatregelen. Nu kan alles gelukkig wel doorgaan. Het prgramma ziet er als volgt uit:

19:00 uur: Brass Inc
Deze veelzijdige coverband uit Joure speelt met 13 enthousiaste muzikanten eigentijdse, maar ook oude nummers en dat versterkt met een blazerssectie.

20:30 uur: Waylon
Waylon mixt met zijn doorleefde rauwe stem de door hem zo geliefde Americana met de juiste hoeveelheden pop en rock. Waylon zijn optreden is muziek met het ruige van rock maar met de intentie van soul.

22:15 uur: Miss Montreal
Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, is bekend van o.a.: Door de wind, Till The Sun Comes Up, Tututu en Hoe. Samen met de band staat Miss Montreal garant voor een enthousiast optreden waarbij 1 ding zeker is: er moet gedanst worden.

00:00 uur: Straight on Stage
Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’.

Voor tickets kunt u terecht via deze link