Karina Horjus nieuwe coach gewichtsbeheersing A tot Z

09-03-2021 LEMMER – Vanaf 1 januari heeft Gewichtsbeheersing van A tot Z in Joure een nieuwe coach. Karina Horjus gaat naast haar praktijk in Lemmer het stokje overnemen van Rene van Huis. Gewichtsbeheersing van A tot Z blijft op de huidige locatie, namelijk Koningin Julianalaan 1 (Oude gymzaal de Scheen)

Het doel van Karina blijft hetzelfde, namelijk jou helpen om je gezonder, fitter, energieker en slanker te voelen. Of je nu 5, 30 of 50 kilo wil afvallen met de juiste mindset en meer kennis over voeding bereik jij je streefgewicht en ga je leren hoe je dit gewicht kunt behouden.

“Wij werken sinds dit jaar met het nieuwste product op afslankgebied, namelijk Coach Nutrition. Deze maaltijd vervangers zijn een hulpmiddel om goed en gezond af te vallen want de Coach Nutrition producten bevatten alle belangrijke voedingstoffen die je nodig hebt. De producten zitten bomvol vezels en eiwitten. Eiwitten zijn zeer belangrijke bouwstoffen in ons lichaam. Maar zeker ook heel belangrijk tijdens ons dieet voor behoud van spiermassa.”; aldus Karina.

Daarnaast zorgen eiwitten voor een verzadigd gevoel. Ook is het toegevoegde suikergehalte erg laag in vergelijking met andere maaltijdvervangers. De meeste van onze producten zijn glutenvrij. Maar wat onze producten echt heel uniek maken is dat er natuurlijke collageen is toegevoegd. Dit is bewezen goed tegen huidveroudering, verstevigingen van de spieren, gewrichten en aderen. Bovendien zijn de producten super lekker! Samen kunnen we kiezen welk programma het beste bij jou past.”

Het is erg belangrijk om te zorgen dat we gezond zijn en blijven. In deze corona periode is er, naast 1 op 1 begeleiding, ook de mogelijkheid tot online begeleiding zodat je niet in de praktijk hoeft te komen.