KPJ – Tocht der tochten

02-04-2021 SINT NICOLAASGA – Des te langer corona duurt, des te groter de drang wordt naar een uitje. Binnen de huidige maatregelen is er maar beperkt mogelijk, maar toch heeft de KPJ wat voor iedereen in petto! Op 1e paasdag, wanneer ze anders altijd een mooi feestje bouwen in de Hoeke, gooien ze het nu eens over een compleet andere boeg. Stap jij 1e paasdag ook op de tweewieler? Ze hebben namelijk, in samenwerking met plaatselijke horeca, een mooie fietstocht uitgestippeld.

Van een kopje koffie tot een lekkere snack. En dat is alleen nog maar het begin…Wat gaan we doen? De dag wordt ingedeeld in tijdsloten. Per tijdslot start een nieuw groepje, om ophoping op de route te voorkomen. Schrijf je dus tijdig in, om een zo mooi mogelijke tijd te bemachtigen. Zodra de inschrijving online komt, staat dit vermeld op de pagina.

Hoeveel mensen er mogen starten per tijdslot, is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Met behulp van een stempelkaart voltooi je jouw route. Bij sommige posten is wat lekkers te krijgen, bij andere posten is er wat leuks te doen. Het is natuurlijk van groot belang dat álle coronamaatregelen in acht worden genomen. Dus! Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Houd dan de Facebookpagina dan in de gaten voor verdere updates.