Nog 100 nachtjes slapen

18-03-2022 LEMMER – Kom iedere laatste zaterdag van de maand gezellig met je (klein)kinderen naar de Bibliotheek in Lemmer. Terwijl jij op je gemak boeken uitzoekt, kunnen de kinderen genieten van een prentenboek dat voorgelezen wordt door één van onze vrijwilligsters, op een knusse en interactieve manier. Het verhaal wordt uitgebeeld met mooie materialen.

Dit keer is het verhaal Nog 100 nachtjes slapen aan de beurt, over een meisje dat nog 100 nachtjes moet wachten op haar verjaardag! Na het voorlezen is er tijd om je eigen vlaggetjes te knutselen. De toegang is gratis, je hoeft je kind(eren) alleen maar even aan te melden.

Kom iedere laatste zaterdag van de maand gezellig met je (klein)kinderen naar de Bibliotheek in Lemmer. Terwijl jij op je gemak boeken uitzoekt, kunnen de kinderen genieten van een prentenboek dat voorgelezen wordt door één van onze vrijwilligsters, op een knusse en interactieve manier. Het verhaal wordt uitgebeeld met mooie materialen.

Dit keer is het verhaal Ik wil de maan! aan de beurt, over een kleine mol die de maan wil aanraken. De toegang is gratis, je hoeft je kind(eren) alleen maar even aan te melden voor zaterdag 26 maart 2022
10:30 – 11:30.