Protestantse gemeente Lemmer – Pizza-gezins-avonden

18-10-2020 LEMMER – In het drukke leven met een jonge of schoolgaande kinderen, werk dat zich niet beperkt van 9 tot 5, deadlines die je tot in de kleine uurtjes wakker houden – en dan ook nog de zorg voor elkaar en je omgeving…… is er vaak niet veel tijd over voor reflectie en bezinning. Terwijl je daar wel behoefte aan hebt. En je kind zet je soms ook stil met haar of zijn vragen bijvoorbeeld. En als ouders vraag je je zelf of samen weleens af: waar doen we het allemaal voor, wat geven we ons kind mee, hoe ziet de toekomst van ons kind eruit…. wat is echt belangrijk?

Vanuit de geloofsgemeenschap willen zij u hierin tegemoet komen. De protestantse gemeente nodigen ouders én hun kinderen tot ongeveer 10 jaar uit om elkaar te ontmoeten en spelenderwijs “goede punten” aan te snijden en te delen. Hoe kun je dat beter doen dan met pizza’s in kleuren en smaken? Na een gezamenlijke pizza-maaltijd kunnen de kinderen spelen onder toezicht van enkele ervaren vrijwilligers van ons kerkelijk jeugdwerk. De volwassenen gaan in gesprek over vragen rond opvoeding, gezin en geloof. Inbreng van eigen vragen en thema’s wordt gewaardeerd. Een “toetje” tot besluit, samen met de kinderen, zal dan vast wel smaken! Als vraagbaak en gespreksleider is dominee Aleida Blanken aanwezig.

De gemeenschap hoopt 3 Pizza- avonden in het seizoen 20-21 aan te bieden. De eerste avond is op vrijdag 23 oktober 2020. Het aantal deelnemende gezinnen zal beperkt zijn tot 4 a 5 i.v.m. corona maatregelen. Dus; vol is vol!!

Tijd: 17.30-19.30
Plaats: Us Haven.
Info en aanmelden vóór 20 oktober
dominee@protestantsegemeentelemmer.nl