Spelen met Boek & Muziek

16-12-2021 LEMMER – Hoe leuk is het om samen met je kind op een muzikale reis door een prentenboek te gaan? Deze maand gaat Hinke voorlezen en samen met de kinderen muziek maken met het boek Kerstfeest met Beer.

Beer had nog nooit echt kerstfeest gevierd. Hij had nog nooit een boom met lichtjes erin gehad, of kerstzuurstokken, of kerstkoekjes in de vorm van beertjes. Maar hij had er wel veel over gelezen. Het was duidelijk: het allerbelangrijkst waren natuurlijk … de augurken!

Tijdens Spelen met Boek & Muziek kunnen kinderen van 3 tot 8 jaar muziek komen maken en lekker dansen en zingen. Hinke van het Muziekbeestje neemt heel veel verschillende muziekinstrumenten mee en maakt er samen met de kinderen een feestje van!

Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen. Je koopt alleen een kaartje voor je kind(eren), per kind heeft 1 ouder/begeleider gratis toegang.

Hinke van het Muziekbeestje komt iedere maand voorlezen en muziek maken rondom een prentenboek. Vrolijke activiteit voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Spelen met Boek & Muziek vindt plaats op zaterdag 18 december van 11:00 tot 11:30 uur. De entree voor leden bedraagt €2,- en voor niet leden €4,-