Sportbedrijf DFM komt naar jou toe in de voorjaarsvakantie

10-02-2021 LEMMER – Om het sportief bewegen onder kinderen in de hele gemeente aan te jagen komt Sportbedrijf De Fryske Marren clinics geven in Joure, Balk en Lemmer. Van maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari worden er in de gemeente op diverse plaatsen activiteiten georganiseerd voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

Juist in deze periode zijn sportieve activiteiten extra belangrijk omdat veel kinderen als gevolg van de Coronacrisis wellicht niet op vakantie gaan, of geen mogelijkheid hebben om te sporten. De activiteiten lopen uiteen van Jumping Fitness, Pijl en Boog Schieten en Ball Games, tot Freerunnen en Bootcamp. 

Op enkele dagen zijn er extra activiteiten in samenwerking met Gymnastiekvereniging Pegasus Lemmer. Op maandag zijn alle activiteiten in Lemmer, op woensdag in Balk en op vrijdag in Joure. De sportdocenten komen naar jou toe en nemen alle materialen mee. De activiteiten zijn gratis toegankelijk en vinden buiten plaats. Wel is het verplicht  om een plaats te reserveren. Dit kan via de website van Sportbedrijf De Fryske Marren. 

Opgeven en meer informatie via de website www.sportbedrijfdefryskemarren.nl