Streep door Lemster Dickens Festijn 2021

16-11-2021 LEMMER – Jammer genoeg teistert Corona nog steeds ons land en lopen de besmettingen op. De nu geldende maatregelen zorgen voor teveel beperkingen in onze voorbereidingen en voor het uitvoeren van het evenement. Deze combinatie maakt het voor ons niet mogelijk om het festijn verder te organiseren op de manier die wij voor ogen hebben. We hebben dan ook moeten besluiten om het Lemster Dickens Festijn 2021 niet door te laten gaan.

Ons thema van dit jaar is ‘It’s a magical Christmas’. Het zou voor ons geen magische kerst zijn als onze mensen, sponsoren, samenwerkingspartners en bezoekers, door het virus worden geraakt. Een ziektegeval in je omgeving misschien of geliefden die met de kerst door moeten werken. Dat is niet de magische kerstgedachte die wij voor ogen hadden toen wij zo hoopvol aan de organisatie begonnen.

Een grote teleurstelling voor alle bezoekers, vrijwilligers, sponsoren, samenwerkingspartners en andere betrokkenen. Het Lemster Dickens Festijn is een prachtig evenement waar we allen erg naar uitkijken en waaraan vele ondernemers meewerken. Mede dankzij deze steun zou ook dit jaar het Dickens Festijn een prachtig feest worden. We zijn ook erg dankbaar voor jullie support van dit jaar. De plannen leggen we een jaar op de plank en volgend jaar komen we dubbel en dik terug.

We wensen iedereen een Magical Christmas!

Tot volgend jaar,
Bestuur Lemster Dickens Festijn