Verloting 8 kavels Nij Sân Rotten in Rottum

02-09-2021 ROTTUM – Houdt u van rust en ruimte, maar wilt u het gemak van (stedelijke) voorzieningen binnen handbereik? Dan is Rottum een heerlijke plek om te wonen en te leven. In ons uitbreidingsplan Nij Sân Rotten in Rottum (fase 1B) is plek voor de bouw van vier vrijstaande woningen en vier twee-onder-één-kapwoningen. We geven de kavels uit door middel van een (digitale) verloting. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Het plan is gelegen aan de zuidwest kant van het dorp en een uitbreiding van één van de bestaande uitbreidingsplannen van Rottum. De kavels liggen tegenover de straat De Koets. Er is plek voor de bouw van vier vrijstaande woningen en vier halfvrijstaande woningen. In Nij Sân Rotten woont u betaalbaar. Zeker in vergelijking met bouwkavels in de directe omgeving. De gemiddelde prijs per m2 ligt rond de € 210,00 inclusief btw (prijspeil 2021). Op de verkavelingstekening kunt u zien dat de kavels erg ruim van opzet zijn. Doordat de kavels worden uitgegeven in de vrije sector kunt u zelf bepalen welke aannemer uw droomhuis bouwt.

Over Rottum
Rottum is een dorp met ongeveer 700 inwoners en ligt op enkele fietsminuten van Heerenveen. Niet ver van het dorp ligt Nannewiid. Het Nannewiid is een natuur- en recreatiegebied waar het zowel zomers als ’s winters goed vertoeven is. Verder beschikt Rottum over een divers verenigingsleven. Er is ook een basisschool aanwezig in het dorp .

Verloting op 6 oktober om 16.00 uur
Om iedereen evenveel kans te geven op een kavel, werken we bij de uitgifte met een (digitale) verloting. Wilt u een kavel kopen? Dan kunt u na inschrijving deelnemen aan deze verloting. De verloting is op woensdag 6 oktober om 16.00 uur. U moet (digitaal) aanwezig zijn om deel te nemen en een kavelkeuze door te geven. Kunt u zelf niet, dan kunt u iemand machtigen.

Inschrijven vanaf 22 september
U kunt zich vanaf woensdag 22 september tot en met donderdag 30 september inschrijven voor deelname aan deze verloting via www.wonenindefryskemarren.nl/rottum. U kunt nog geen kavelvoorkeur doorgeven. U kiest tijdens de verloting op welke kavel u een reservering wilt doen. 

Vragen en/of meer informatie?
Voor vragen en/of meer informatie kunt u, van dinsdag tot en met donderdag, contact opnemen met Wieneke Riemersma van grondzaken via telefoonnummer 14 05 14 of per mail: info@defryskemarren.nl.

Meer informatie vindt u ook op de website www.wonenindefryskemarren.nl/rottum.