Wilt u in 2021 een evenement organiseren?

15-10-2020 JOURE – Meld uw evenement op tijd bij de gemeente aan. Zonder aanmelding komt uw evenement niet in aanmerking voor het aanvragen van een evenementenvergunning. Aanmelden van een evenement voor 2021 kan tussen 15 oktober 2020 en 15 november 2020 en doet u via www.defryskemarren.nl/evenementenkalender.

LET OP: uw aanmelding is nog geen vergunningsaanvraag
Door uw evenement aan te melden ontvangt u niet automatisch een vergunning. De vergunning kunt u aanvragen nadat het evenementenoverzicht is vastgesteld door de burgemeester. Dit gebeurt vóór 15 januari 2021. Hierna kunt u een vergunning voor uw evenement aanvragen. Het aanvragen van een vergunning voor een evenement doet u bij voorkeur 12 weken en minimaal 8 weken voor het evenement. U kunt het digitale aanvraagformulier vinden op onze website

Organiseert u een evenement zonder vergunning?
U organiseert een evenement zonder vergunningsplicht, maar wilt wel gebruik maken van bepaalde faciliteiten? Dan kunt u deze faciliteiten na 1 januari 2021 aanvragen, deze aanvraag moet bij voorkeur 4 weken voor het evenement bij ons binnen zijn.

Kijk op de pagina evenement organiseren voor meer informatie.