Aanbestedingsplatform Wetterskip veranderd

  15-01-2023 LEMMER – Voor aanbestedingen maken wij gebruik van het aanbestedingsplatform Negometrix. Per 1 januari is dit veranderd in Mercell Source-to-Contract. Mercell Source-to-Contract is van dezelfde leverancier als Negometrix, maar met vernieuwde software en een nieuwe naam.

  Alle aanbestedingen die we vanaf januari opstarten worden uitgevoerd in Mercell, de aanbestedingen die al lopen via Negometrix blijven in dit platform actief.

  Samenwerken
  Wanneer je zaken met het Wetterskip wilt doen, kun je je aanmelden voor onze aanbestedingen. Voor nationale en Europese opdrachten kijk je op TenderNed. Of schrijf je digitaal in voor onze aanbestedingen via Mercell Source-to-Contract.

  Europese en nationale opdrachten
  Kijk op TenderNed voor onze Europese en nationale opdrachten. Zoek op ‘wetterskip’. tenderned.nl (externe website) 

  Digitaal aanbesteden
  Voor aanbestedingen gebruiken wij Mercell Source-to-Contract (voorheen Negometrix). Op dit online platform vind je onze aanbestedingsdocumenten. Je kunt ook vragen stellen, je offerte indienen en je ontvangt daar de gunningsbeslissing.

  Registreren Mercell Source-to-Contract
  Registreer eerst jouw bedrijf en je contactpersoon bij het digitale aanbestedingsplatform Mercell Source-to-Contract. De registratie is gratis. Controleer je contactgegevens en de contactpersoon in Mercell als je je al hebt geregistreerd. Uitleg over digitaal aanbesteden via Mercell Source-to-Contract(externe website)

  Digitaal ondertekenen
  We ondertekenen overeenkomsten digitaal via het programma ValidSign. Je ontvangt per e-mail een link naar het document. Met een sms-code kun je het document ondertekenen. De ondertekende overeenkomst ontvang je per e-mail.

  Documenten
  In de documentencatalogus vind je informatie over ons inkoop- en aanbestedingsbeleid, de inkoopvoorwaarden en klachtenregeling.

  Op de website van de Unie van Waterschappen (externe website) vind je informatie over de inkoopvoorwaarden.