Inez Timmer – Baas Giele Taksy

15-01-2023 LEMMER – Joni Mitchell, wat een unieke en tijdloze wereldartieste met haar totaal eigen geluid en poëtische teksten. Haar nietsontziende eerlijkheid geven je het gevoel dat ze in jouw dagboek heeft zitten lezen. Alles zo herkenbaar, maar dan in woorden die jij niet had kunnen bedenken. Haar muziek heeft zich ontwikkeld van folk naar moderne pop met gedurfde jazzy invloeden. Ze gaat nooit met de stroom mee, minacht het compromis en is niet te chanteren. Joni Mitchell is voor velen de beste vrouwelijke singer/songwriter aller tijden. 

Inez Timmer
Geniet van de prachtige vertalingen van Joni Mitchell’s hits, gezongen door Inez en begeleid door een top band in “Baas Giele Taksy”. Pikante details uit Joni’s leven, muzikanten die in de huid van haar minnaars kruipen en Inez’ unieke stemgeluid, maken dit theaterconcert tot een avond die je niet wilt missen. 

Inez Timmer, bekend van The Voice Senior, begon haar carrière als folkzangeres en betrad in haar carrière vele muzikale en theatrale paden. In 2021 won ze nog zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs bij het Ouderensongfestival in Amsterdam. Toegangskaartjes voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar bij Primera Lemmer. Het concert is op zaterdag 21 januari van 20.00 tot 0.00 uur in Theaterzaal De Hege Fonnen
aan de Betelgeuze 2 te Lemmer.