Alzheimer collectanten gezocht!

26-10-2020 LEMMER – Voor het tweede jaar is Gea Bakker-Zwering coördinator voor de collectanten voor Alzheimer Nederland in lemmer. Collecteren is in deze Corona-tijd voor sommige mensen best spannend. In de week 1-7 november wordt er weer gecollecteerd voor Alzheimer Nederland. Ook in lemmer lopen we met veel enthousiaste vrijwilligers voor dit goede doel, want vele hebben in hun naaste omgeving meegemaakt wat deze ziekte kan veroorzaken.  

Wilt u liever niet contant doneren? Het kan ook via de QR-code op de collectebus. De collectanten kunnen ook een flyer in uw brievenbus doen. Daarop staat ook de QR-code. Zo kunt u ook alsnog Corona-proof doneren.

Over flyeren gesproken: Zijn er misschien nog menen die huis-aan-huis, in één of meerdere straten, de flyers in de brievenbussen willen doen? Of misschien ook willen collecteren?

Als u interesse heeft, kunt u mij via Messenger een berichtje sturen. Een WhatsApp mag ook. Graag uiterlijk aanstaande vrijdagochtend. Dan heeft Gea nog tijd om de materialen in orde te maken. Alle hulp is welkom!

Met vriendelijke groet,
Gea Bakker-Zwering.
0615211470.