Bewolkt en kans op regen

16-01-2021 LEMMER – Vandaag is het over het algemeen bewolkt en in de middag kan af en toe wat lichte regen vallen. Met name in het westen en zuidwesten schijnt ook af en toe de zon. De zuidwestenwind is matig, in het noordwestelijk kustgebied en bij de Wadden (vrij) krachtig (4 tot 6 Bft). De temperatuur loopt op naar 6 tot 8 graden.

Morgen is het overal droog en schijnt geregeld de zon. Er waait een matige, in het noordelijk kustgebied en in het Waddengebied zo nu en dan vrij krachtige westen- tot noordwestenwind. De temperatuur loopt op naar 9 graden en daarmee is het vrij zacht.

Dinsdag start de dag lokaal grijs, maar in de middag schijnt ook geregeld de zon. Het is droog en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur loopt op naar ongeveer 7 of 8 graden.

Vanaf woensdag neemt de wisselvalligheid wat toe. Er is een mix van wolken, zo nu en dan zonneschijn, maar er kan soms ook wat regen vallen of een enkele bui. De wind waait uit het noordwesten en is matig en aan zee (vrij) krachtig en het wordt dagelijks zo’n 6-7 graden. In de nachten blijft het kwik veelal boven nul, maar tijdens heldere momenten kan het met name in het zuiden soms licht vriezen.