Bibliotheek medewerkers gezocht

23-09-2021 LEMMER – Voor een mega mediacollectie kun je in de bieb terecht maar ook voor gratis taal- en computercursussen, activiteiten voor (heel) jong en oud, toffe exposities en nog veel meer. In ons het werkgebied gaat de bibliotheek voor het stimuleren van (digitale) geletterdheid, het tegengaan van eenzaamheid en bieden van inspiratie. Als bibliotheekmedewerker maak je dus onderdeel uit van een verhaal dat zichzelf verkoopt. Lijkt het jou leuk om bij ons te komen te werken? Dan hopen we van je te horen.

Wat ga je doen?
Hier is altijd wat te doen. Je ontvangt bezoekers en beantwoordt service- en informatievragen. Ook ondersteun je bezoekers bij het gebruik van de digitale bibliotheek (o.a. tablets, e-readers, apps en de online bibliotheek). Omdat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste activiteiten en diensten, informeer je bezoekers hier ook over. Daarnaast werk je mee aan de uitvoering van het lokale activiteitenprogramma en ben je tijdens activiteiten het aanspreekpunt

What’s in it for me?
Je komt terecht in schaal 5 van de cao Openbare Bibliotheken (minimaal € 1.863,- en maximaal € 2.679,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Ook krijg je een eindejaarsuitkering. Er is een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en je krijgt natuurlijk een gratis basisabonnement!

De Bibliotheek wil zo snel mogelijk van start. In eerste instantie voor een jaar, maar we hopen natuurlijk op een lange samenwerking. Je werkrooster stellen we in overleg vast (mogelijke werkplekken zijn in de gehele regio van Mar en Fean). De bibliotheek zorgt voor een goede inwerkperiode; de eerste tijd loop je met een collega mee, zodat je echt een goede start hebt.

Wat voor bibliotheekmedewerker ben jij?
Wij zijn heel benieuwd. Laat het hun weten in je motivatiebrief (of –filmpje?). Solliciteren kan vóór 4 oktober 2021 via www.werkeninfriesland.nl. Vragen over de procedure mag je stellen aan Lutske Sytema (personeelsadviseur). Zij is bereikbaar op 0515-577156 (op di en do). Wie weet tot snel!

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben medewerkers van Bibliotheken Mar en Fean voorrang