Corona maatregelen VV Lemmer

29-11-2021 LEMMER – Beste sporter of supporter van VV Lemmer.  Afgelopen vrijdag 12 november 2021 heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd om het stijgende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames tegen te gaan. Deze zijn op 13 november ingegaan en gelden in ieder geval tot 4 december.  Wat betekent dit voor jou? We zetten het even voor je op een rij:

– Je kunt blijven sporten, blijven trainen en wedstrijden spelen op ons sportpark!
– Toeschouwers, ouders en supporters zijn de komende 3 weken helaas niet welkom op het sportpark. Niet tijdens de wedstrijden en niet tijdens de trainingen. Alleen mensen die functioneel aanwezig dienen te zijn [leiders, trainers, vrijwilligers en spelers etc.] mogen op het sportpark aanwezig zijn en dienen dus ook geen coronatestbewijs (CTB) te weerleggen.
– Het clubhuis, dat valt onder de maatregelen voor de horeca, is doordeweeks niet meer open. De kleedkamers en toiletten zijn uiteraard wel toegankelijk.
– In het weekend is de kantine geopend tot maximaal een uur na het laatste fluitsignaal van jouw betreffende wedstrijd. Dat betekent dat de spelers en begeleiders met een mondkapje op, na de wedstrijd iets kunnen kopen in de kantine.  Sporters die klaar zijn met de wedstrijd worden bezoekers en moeten vanuit die hoedanigheid de sportaccommodatie z.s.m. verlaten.
– In de kantine kan alleen afgehaald worden, er zal een looproute aanwezig zijn. De keuken zal gesloten blijven. De toiletten zijn bereikbaar. 

Wil je meer informatie? Klik dan hier. Voor de rest: houd je aan de basisregels:
– 1,5 meter afstand
– klachten? blijf thuis!
– Was je handen

Het is jammer deze maatregelen ingesteld moeten worden, we hopen dat je er begrip voor hebt en wensen jou en de mensen om je heen een goede gezondheid toe.

Bestuur VV Lemmer