Cross-over concert Hobbe van Baerdt kerk

14-03-2022 JOURE – Op zaterdag 26 maart organiseert de Stichting Vrienden van de Hobbe van Baerdtkerk een uniek en bijzonder concert rondom het Ahrendorgel. Van Saint Saens tot Andre Hazes. Organist Eeuwe Zijlstra uit Groningen (hoofdorganist Grote kerk Harlingen en Grote/ Martini-Kerk Groningen) zal muziek door de eeuwen heen vertolken op het prachtige Ahrend orgel.

Aan dit Cross-over concert zal medewerking worden verleend door Popkoor ’Thats It’ onder leiding van Jorick Feenstra. That’s It brengt herkenbaar repertoire en arrangementen uit de pop-literatuur.
Verder zal er solistische medewerking zijn van Nelleke Diepenveen.

Bijzonder is tevens dat koor en orgel ook samen muziek gaan uitvoeren, waaronder Hallelujah (songfestivallied) en If I had words (uit de orgelsymfonie van Saint Saens). Het totale programma is afwisselend en verrassend. Een cross-over concert wat je eigenlijk niet mag missen!

De entree bedraagt €15,- en kaarten kunt u verkrijgen bij de VVV en aan de kassa. Het bedrag is inclusief consumptie. Voor vrienden van de Hobbe van Baerdt kerk is de entree €13,50