De sfeer van weleer in HD

13-12-2021 LEMMER – Zoals vele organisaties moest ook het Lemster Dickens Festijn dit jaar overschakelen naar online. Als organisatie zijn we hier enthousiast mee aan de slag gegaan. Ondanks de teleurstelling van een paar weken terug is hieruit een prachtige video tot stand gekomen. Met trots presenteren wij nu een impressie van het Lemster Dickens Festijn. Acts die we dit jaar moeten missen en wat jullie volgend jaar kunnen verwachten.

Deze video is gefilmd en geëdit door Ciske Bouwman, opgenomen met een handjevol van onze acteurs en vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Heilbron.

Woord van dank De organisatie wil haar vrijwilligers, spelers en sponsoren hartelijk danken voor hun inzet van dit jaar. We hadden al flink wat voorbereidingen getroffen. Het is jammer dat het festijn niet door kan gaan. De plannen worden op de plank gelegd om ze volgend jaar vol in te kunnen zetten. We hopen er volgend jaar weer een mooi evenement van te maken!

Over het Lemster Dickens FestijnHet Lemster Dickens Festijn is een sfeervol winterevenement in het centrum van het oude vissersdorp Lemmer. Geheel in stijl van de boeken van Charles Dickens, kom je tijdens het Lemster Dickens Festijn terecht in een wereld vol bijzondere personages. Je ontmoet  vissersvrouwen, straatkinderen, gespuis en gegoede burgerij in een mix van Dickens en het historische Lemmer van eind achttienhonderd.

De bijna 500 vrijwilligers nemen de bezoekers mee in de oude tijd. Er is volop muziek te horen, de koren zingen Christmas Carols en de acteurs spelen de meest verrassende acts. Ook zorgen de sfeervolle winterfair en de locaties met een hapje of een drankje ervoor dat je aan één dag eigenlijk niet genoeg hebt om de magische sfeer in hartje Lemmer te beleven. Meer info is te vinden op de website www.lemsterdickensfestijn.nl