Deel uw inspiratie voor de nieuwe groenvisie

08-04-2021 LEMMER – De gemeente wil samen met u nieuw visie maken voor het openbaar groen in De Fryske Marren. Daarom zijn ze benieuwd naar uw favoriete groene plek in onze gemeente. Het is één van de manieren waarop zij inwoners en organisaties betrekken bij de visie op groen.

Inspiratie
De inzendingen van favoriete plekken vormen inspiratie voor de nieuwe visie. Als we weten wat u als inwoner mooi vindt, kunnen we dat gebruiken om de rest van de gemeente in te richten. En we horen ook graag wat er volgens u nog beter kan aan uw favoriete plek. Of dat we het vooral zo moeten laten. U mag elk plekje in onze gemeente met ons delen, ook als dat geen openbaar groen is.

Meedenken
Behalve op deze manier, kunt u op meer manieren meedenken over de nieuwe groenvisie. Via het inwonerspanel bijvoorbeeld dat binnenkort een uitgebreide vragenlijst ontvangt. Op basis van de favoriete plekjes en het inwonerspanel kiezen we de thema’s en hoofdlijnen van de groenvisie.

Zo deelt u uw favoriete plek
Behalve de plek, zijn we ook benieuwd waarom het uw favoriete plek is. En heeft u een mooie foto? Dan ontvangen we die ook graag. En misschien vindt u uw plekje straks wel terug in de nieuwe groenvisie.

Deel uw favoriete plek hier!