Dienstverlening gemeentehuis en servicepunten

09-11-2020 LEMMER – Naar aanleiding van de persconferentie van vorige week, attenderen we u weer op de nieuwe regelgeving die woensdagavond (4 november) 22.00 uur is ingegaan. Het kabinet heeft besloten om voor de komende 2 wekevvvvvvvvvvn, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen. Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Wat dit betekent voor onze dienstverlening, zetten we in dit bericht op een rij.  

Blijf zoveel mogelijk thuis
Door het aantal contactmomenten en reisbewegingen verder te beperken, beperken we het risico op die plaatsen waar de kans op overdracht van het virus het grootst is. Het motto voor de komende twee weken is: blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd niet-noodzakelijke reizen.

Dienstverlening gaat door; houd rekening met maatregelen
Het gemeentehuis in Joure en de servicepunten in Balk en Lemmer zijn geopend volgens de reguliere openingstijden. Wij vragen u om alleen naar het gemeentehuis te komen als dat echt noodzakelijk is. Blijf in elk geval thuis als u de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Draag een mondkapje in publieke ruimtes
Draag een mondkapje als u naar het gemeentehuis of één van de servicepunten komt. Dit geldt ook voor de publieke binnenruimtes van de sporthallen, gymzalen en dorpshuizen in onze gemeente.