It Toanhûs – Open dag voor Lemmer en Sint Nicolaasga

17-09-2021 LEMMER – Morgen kunt u zowel in Lemmer als in Sint Nicolaasga terecht voor de open dagen van het Toanhûs. Heb jij altijd al willen weten of jij het muzikale talent hebt om de nieuwe Billy Eilish te worden? Of wil jij leren schilderen als een echte oude meester? Of spring jij er letterlijk uit met dans? Ontdek en ervaar het allemaal tijdens de Open dag van It Toanhûs!

Op de Toanhûs locatie in Lemmer kun je jouw favoriete instrumenten van dichtbij bekijken en uitproberen. Ga langs bij Mixed Music en maak tijdens de workshop je eigen minicompositie. Ben je helemaal enthousiast geworden na deze dag? Vraag dan een gratis proefles aan! Naast het uitproberen van instrumenten kun je  ook kennismaken met Beeldende Kunst en Dans. Er zijn diverse workshops te volgen.

In Sint Nicolaasga begint de open dag met Drumforce One. Een interactief optreden waarin je ook echt mee mag drummen! Je bent niet alleen een bezoeker van Drumforce One, je hoort ook echt bij de groep. Je bent tijdens het optreden onderdeel van de show! Ben je helemaal enthousiast geworden na deze dag? Vraag dan een gratis proefles aan!

Hege Fonnen in Lemmer | 10:00 – 12:00 uur
B. van Hardenbroekstr. 1 in St. Nyk | 13:00 – 15:00 uur