Jonne Boonstra nieuwe hoofdtrainer V.V. Delfstrahuizen

19-02-2021 DELFSTRAHUIZEN – Nadat Gerben Visser bekend maakte zijn contract niet te verlengen vanwege voetballende ambities is het bestuur er in geslaagd om een waardig vervanger te vinden. De 35-jarige Jonne Boonstra uit Joure zal voor het seizoen 2021/2022 de honneurs waarnemen bij de vierdeklasser.

Jonne Boonstra stelt zich in het kort even voor: ‘Mijn naam is Jonne Boonsta, 35 jaar jong en woonachtig in Joure samen met mijn vrouw Ineke en dochter Hanna. Na verschillende pedagogische opleidingen te hebben doorlopen ben ik met veel plezier sinds 2013 werkzaam als docent in het praktijkonderwijs’ 

‘Daarnaast is voetbal een grote passie van mij en ben er dagelijks mee bezig. Mijn voetbalcarrière is begonnen in de jeugd van Be-Quick Dokkum en ONS Sneek. Na zes jaar ONS Sneek 1 heb ik nog vijf jaar gevoetbald voor SC Joure ZM1’ 

‘Als trainer ben ik inmiddels 14 jaren actief en in deze jaren heb ik de opleidingen ‘’UEFA C’’ en ‘’UFEA’’ B afgerond. Na trainer te zijn geweest van verschillende jeugdelftallen, ben ik vier jaar geleden overgestapt naar de senioren. In de afgelopen twee seizoenen ben ik assistent- trainer geweest van Joure ZM1 en kijk ontzettend uit om volgend jaar hoofdtrainer te zijn van V.V. Delfstrahuizen en er met alle betrokkenen een mooi seizoen van te maken’

Wij wensen Jonne veel succes als hoofdtrainer bij onze mooie club!