KWF Horse kalender

25-10-2021 LEMMER – De Horse kalender met hoofdzakelijk Friese paarden komt ieder jaar uit met als doel kalender zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. De volledige opbrengst gaat naar KWF. Op dit moment is de organisatie bezig de editie van 2022 af te ronden. De Powervrouwen jaarkalender met Friese paarden voor 2022, zal in oktober 2021 uitgebracht zal worden.

Op deze kalender staan onder andere Samantha Steenwijk, Britt Dekker, Elske DeWall, Antoinette de Jong, Hennie Roffel, Ancilla Bruggink, Roos Kolkman, Ryanne Tigchelaar, Mayken Lenting en Yvonne Horjus met prachtige Friese en Spaanse paarden. Nog twee shoots te gaan in september en dan gaat de kalender naar drukker. Deze kalender gaat €19,50 kosten maar is nu al te bestellen in de voorverkoop voor €16,50 exclusief verzendkosten.

Afhalen is ook mogelijk in Joure (bij Sabien), Beetsterzwaag (bij Louwrens), Boornbergum (Tweespan Ruitersport) en Hemrik (Stoeterij het Swarte Paert). Wilt u een grotere hoeveelheid kalenders afnemen, bijvoorbeeld voor in het Kerstpakket, neem dan contact op via info@kwfhorsekalender.nl voor een aanbieding op maat.