Modeltreinbeurs op zaterdag februari

29-01-2022 JOURE – Op zaterdag 5 februari aanstaande vindt er weer een modeltreinbeurs in Joure plaats in ’t Haske, Vegelinsweg 20 te Joure. De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar.

De versoepelingen die na de laatste persconferentie werden afgekondigd bieden de mogelijkheid om – weliswaar met maatregelen – onze beurs te Joure te kunnen houden.  Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

Op vertoon van zijn QR-code krijgt de bezoeker toegang en de ruime zalen in ‘t Haske bieden de mogelijkheid om een doorlopende eenrichtingsroute langs alle deelnemers te maken. De 1,5 meter afstand moet daarbij in acht genomen worden en als het te druk wordt moet de bezoeker even wachten. Het mondkapje is ook verplicht bij rondlopen en mag afgedaan worden bij zitten. Het houden van een beurs op deze manier is zeer arbeidsintensief, maar de beurs gaat door omdat wij vinden dat het moreel hoog gehouden moet worden en wij helaas moeten leren met het virus te leven.

* De zaal is geopend van 09:45 – 14.15 uur
* De toegangsprijs bedraagt voor:
– Volwassenen                        € 3,00   
– Kinderen                              € 1,30