Opening kindermuziekweek de Fryske Marren

19-04-2021 LEMMER – Op maandag 12 april vond de spectaculaire opening plaats van de Kindermuziekweek in de Fryske Marren. Drumforce One was door It Toanhûs uitgenodigd om deze week samen met alle basisschoolkinderen van de Fryske Marren af te trappen.

Het spektakel barste los en 60 kinderen van de E.A.B. school en de Twa Fjilden deden live en Coronaproof mee. Daarnaast konden de basisschoolleerlingen van de Fryske Marren via de live stream in hun klas mee drummen! Meer dan 1000 kinderen gingen zo drummend de Kindermuziekweek in. Wilt u thuis ook meedoen dat kan alsnog. Kijk op de www.toanhus.nl

De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief van 13 grote Nederlandse organisaties die hun krachten gebundeld hebben om jaarlijks een 10-daagsse Kindermuziekweek te realiseren met als doel alle kinderen in Nederland van 0 tot 12 jaar te laten genieten van het maken en het luisteren naar muziek. Zoals de stichting verwoord willen zij de waarde van muziek doorgeven aan volgende generaties. Want muziek verbindt, van muziek word je blij en muziek maken kan altijd.

It Toanhûs is ambassadeur van de Kindermuziekweek en omarmt het initiatief van de Stichting want met muziek maken/luisteren kun je namelijk niet vroeg genoeg beginnen. Daarom is It Toanhûs op alle basisscholen te vinden voor het geven van educatieve projecten. Dit landelijke evenement nodigt uit tot laagdrempelig muziek maken en via de website www.Kindermuziekweek.nl is een fantastisch aanbod te vinden waar iedereen kosteloos aan meekan doen.