Strandbibliotheek Makkum weer open

05-07-2021 MAKKUM – Deze zomervakantie opent Bibliotheken Mar en Fean voor de 15e keer haar Strandbibliotheek, de enige in Nederland. Van 10 juli t/m 22 augustus bent u iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het strand van de Holle Poarte in Makkum.  

Een dagje strand is helemaal compleet met een bezoekje aan de Strandbibliotheek. Een spannende thriller in het Nederlands of Duits, een tijdschrift of een mooi verhaal voor de kinderen, het is er allemaal. Lenen bij de Strandbibliotheek gaat per dag en is gratis voor iedereen, lid zijn van de Bibliotheek is niet nodig. Wat je geleend hebt, breng je simpelweg terug wanneer je weer naar huis gaat. Wie het zichzelf graag gemakkelijk maakt kan er zelfs een strandstoel of een parasol lenen.

Vakantiegangers die langere tijd in Makkum verblijven en graag wat meer en wat langer willen lenen kunnen een speciaal zomerabonnement nemen. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,-.   

Iedere maandag en donderdag worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen in de Strandbieb. Creatief aan de slag met textielstiften, hamer en spijkers of een stroomcircuit aanleggen waardoor je een lichtje kunt laten branden, er is van alles te doen. Je vindt alle activiteiten op  www.bmf.nl/strandbieb