Swimfun weer open

17-01-2022 LEMMER – De rode loper mag uit maandag, want wij gaan weer open! In deze nieuwsbrief geven wij meer informatie over je bezoek aan Swimfun de komende periode. De kleedkamers en toiletten zullen open zijn en de douches gesloten. Tijdens het zwemmen is het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar verplicht. Recreatief zwemmen, doelgroepen en banen zwemmen mogen weer vanaf maandag 17 januari. Ook de Aquadisco op 12 februari kan doorgaan

Voor alle zwemmers geldt: Reserveren is verplicht, dit kan via onze website. Doordeweeks gelden er geen tijdsblokken. Tijdens vakanties en weekenden gelden er tijdsblokken van 2,5 uur. Daarnaast wordt de al geldende maatregel van het coronatoegangsbewijs voortgezet. Iedereen van 18 jaar en ouder die Swimfun bezoekt is welkom op vertoon van een coronatoegangsbewijs. 

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor personen vanaf 13 jaar wanneer men zich gaat verplaatsen, een uitzondering hierop is het ‘natte-gedeelte’ van het zwembad. Onze kleedkamers en toiletten zijn open. De douches zijn gesloten omdat wij hier niet de 1,5 meter kunnen waarborgen. De horeca is geopend als afhaalpunt tijdens openingstijden. Alle glijbanen binnen Swimfun zijn geopend.!