Toanhûs – Workshop Bloemen en Stillevens Schilderen

05-04-2021 L:EMMER – Jan Davidsz, Vincent van Gogh, Monet… Een aantal grote meesters die wereldberoemde stillevens van bloemen hebben gemaakt. Nu kan je dit zelf ook gaan maken! Als je wilt beginnen met schilderen dan is schilderen van bloemen een hele leuke workshop. En wat is er nou leuker in deze tijd om samen met je vriend(in), collega of familielid gezellig een middag te schilderen.

In het atelier staan mooie voorjaars bloemen die we gaan schilderen met een paletmes, wattenstokje of een penseel. Met een beperkt palet of juist veel kleur, keuzes waarmee je een schilderij tot iets persoonlijks maakt. De techniek om met paletmes te schilderen is makkelijker dan je denkt en je krijgt een uniek resultaat.

Ons atelier is volledig volgens de corona richtlijnen ingericht. Bij ons kan je op een veilige manier gezellig met vrienden en familie afspreken. Het resultaat is een blijvende herinnering aan een dag waarin je even uit de absurde wereld van corona stapt. Klik hier voor meer informatie en inschrijving.