Voorlopig ontwerp herinrichting Kruispunt Huisterheide ter inzage

13-01-2021 SINT NICOLAASGA – De kruising van de Langwarderdyk en Huisterheide tussen Sint Nicolaasga, Scharsterbrug en Langweer wordt opnieuw ingericht. Het voorlopig ontwerp kunt u vanaf maandag 17 januari tot en met 14 februari 2022 inzien. Dit kan zowel digitaal via onze website en op het gemeentehuis (Herema State 1) in Joure. U kunt hierop reageren tot 14 februari. Op dinsdagavond 25 januari organiseren wij voor (direct) omwonenden en andere betrokkenen een digitale avond. We geven dan een toelichting op het ontwerp en ook kunt u ons dan vragen stellen.

Reageren op het voorlopig ontwerp?
U kunt tot 14 februari reageren op het voorlopig ontwerp. Dit kan door een e-mail te sturen o.v.v. zienswijze Huisterheide ter attentie van Fiona Carpentier. Of via de post: Postbus 101, 8500 AC Joure o.v.v. zienswijze Huisterheide t.a.v. Fiona Carpentier. Naar aanleiding van de reacties passen wij het voorlopig ontwerp zo nodig aan en beslist het college uiteindelijk over het definitieve ontwerp. 

Aanmelden digitale avond 25 januari (19.00 – 20.00 uur)
Aanmelden voor de digitale avond op dinsdag 25 januari, van 19.00 tot 20.00 uur, kan nog tot en met zondag 23 januari. Wilt u het het aantal deelnemers en uw woonadres doorgeven. U ontvangt van ons later de link voor de livestream van de digitale avond. Ik meld mij aan voor de digitale avond

Uitvoering herinrichting
Wij streven ernaar de herinrichting eind 2022/ begin 2023 uit te voeren.