Wat doe jij vandaag voor een ander?

06-12-2021 LEMMER – Vandaag is de start van de landelijke campagneweek “Wat doe jij vandaag voor een ander?” Het Vrijwilligers Informatie Punt De Fryske Marren zal dagelijks een vrijwilliger of een vrijwilligersorganisatie in het zonnetje zetten. Via sociale media is te volgen hoe leuk het is om iets te betekenen voor een ander, de vrijwilligers en organisaties laten graag zien wat vrijwilligerswerk voor hen betekent.

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet wordt het hele jaar de aandacht gevestigd op het betrekken van meer en nieuwe mensen bij het vrijwilligerswerk. Het platform organiseert daarvoor de campagne Mensen maken Nederland. Op vier momenten in het jaar wordt hier een extra impuls aan gegeven met campagneweken. Van 6 tot en met 12 december 2021 wordt de vierde campagneweek van Mensen maken Nederland georganiseerd.

VIP! De Fryske Marren doet mee en we haken aan op de Nationale vrijwilligers dag op 7 december, dé dag om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Het thema van deze week is: Wat doe jij vandaag voor een ander? Kijk elke dag op facebook of instagram en volg ons voor de nieuwste filmpjes over de vrijwilligers en organisaties!