We leggen het Lemster Dickens Festijn bij je op tafel

13-11-2020 LEMMER – Door de corona omstandigheden was het Lemster Dickens Festijn afgelast. Gezien de huidige situatie en maatregelen zien we als organisatie ook geen mogelijkheden voor een alternatief programma in het centrum van Lemmer.

Maar als organisatie zitten we niet bij de pakken neer en hebben we creatief nagedacht. Als de bezoekers niet naar het festijn kunnen komen, hoe brengen we de Lemster Dickens sfeer dan bij de mensen thuis? De oplossing; we hebben het Lemster Dickens Festijn gevangen in een prachtige winterse  legpuzzel!

De puzzel van 1000 stukjes is ontstaan in een samenwerking met Stoffel & Wim Produksjes. Het in Lemmer en omstreken beroemde teken duo publiceert hun actuele cartoons ‘Onder de Hoek’ op Facebook. Op de puzzel zien we vijf herkenbare Lemster locaties, met daarop de bekende Dickens acts en figuren zoals de brandweer, de smit, een politieagent, bedelkinderen en een kerstkoortje.

Op 11 november hebben Wim Swart en Stoffel Zandstra uit handen van de voorzitter van het Lemster Dickens Festijn het eerste exemplaar ontvangen.
Vanaf zaterdag 14 november is de puzzel voor €15,99 te koop in Lemmer bij Het Lemster Warenhuis, Focus, Break Out Sport & Fashion, Bruinsma Kaas & Noten, Primera en Nauticshop. 

Met deze puzzel kun je thuis toch nog genieten van de sfeer van het Lemster Dickens Festijn. De plannen die we hadden voor 2020 zetten we door naar 2021. We gaan er op 11 en 12 december 2021 een extra mooie 5e editie van het Lemster Dickens Festijn van maken.