Webinar Media Ukkie Dagen

26-03-2021 LEMMER – Tijdens de Media Ukkie Dagen, van 26 maart t/m 2 april, neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl je tijdens het webinar Ik zie, ik zie wat jij niet ziet mee in het media aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

Ouders hebben vragen over mediagebruik
Als ouder van een peuter of kleuter zal je gemerkt hebben dat je de afgelopen maanden steeds meer gebruik bent gaan maken van het beeldscherm. Misschien worstel jij nu ook met het vinden van een goede balans en maak je je zorgen om de schermtijd van je kind? Meld je dan zeker aan voor dit webinar.

Denise laat zien hoe je je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Je krijgt praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Deze webinar is gratis, je hoeft je hieronder alleen maar even aan te melden. De link naar het webinar wordt later via e-mail toegestuurd. Reserveren kan hier