Wederom geen Beachrockers festival

16-08-2021 SINT NICOLAASGA – Voor de 2e keer op rij geen Beachrockers Festival. De organisatie preekt van een enorme teleurstelling. Tot op het laatste moment heeft de organisatie gehoopt om Beachrockers mogelijk te maken. Er gaat dus helaas een streep door het harde werk van de afgelopen anderhalf jaar. Dit nieuws komt ontzettend hard aan bij het team van vrijwilligers, podiumbouwers, artiesten, leveranciers en zzp’ers.

Iedereen mist het werk en wat ze het liefste doen, onvergetelijke herinneringen maken voor de bezoekers. De organisatie snapt dat dit ook voor de bezoekers een enorme teleurstelling is. Na twee jaar geen festivals waren die natuurlijk ook toe aan een feestje.

De organisatie wil graag dit rampjaar vergeten en we kijken daarom uit naar de nieuwe editie van Beachrockers Festival op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli 2022. Alle tickets worden automatisch omgezet naar 2022 tickets (hiervoor hoef je niets te doen). Er volgt binnenkort een email gericht aan alle ticket kopers over het refund proces (mocht je dit willen).

De organisatie hoopt iedereen volgend jaar te zien want er is nog wel zeker iets in te halen met elkaar!