Wegens verhuizing gesloten: milieuterrein Balk

14-12-2021 BALK – Het milieuterrein in Balk gaat deze kerstvakantie verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Houtdijk. Het tijdelijke milieuterrein aan de Eigen Haard is daarom op maandag 20 december voor het laatst geopend. Vanaf vrijdag 7 januari 2022 bent u van harte welkom op het nieuwe milieuterrein. Tijdens de sluiting kunt u natuurlijk terecht op de milieuterreinen in Lemmer of Joure.

Nieuw milieuterrein
In Balk is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw milieuterrein. Aan de Houtdijk kunt u straks terecht met de meest voorkomende afvalsoorten. Of eigenlijk met grondstoffen, want veel van de door u gebrachte materialen worden hergebruikt. Het milieuterrein in Balk is ook in 2022 drie ochtenden in de week geopend, namelijk op maandag, vrijdag en zaterdag. Op de andere dagen kunt u terecht in Lemmer of Joure.

Opruiming in de kerstvakantie?
Bent u van plan om deze kerstvakantie op te ruimen? Dan kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht in Lemmer of Joure. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website. Tot en met maandag 20 december bent u op maandag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur nog van harte welkom aan de Eigen Haard 26. Met KCA, asbest, gasflessen matrassen en frituurolie, dode dieren en bouw- en sloopafval (gips, glaswol etc.) kunt u terecht in Lemmer of Joure.