Albert Koopmanstraat 6, Lemmer

09-03-2021 LEMMER – Gemeente De Fryske Marren biedt bij openbare inschrijving te koop aan de voormalige dienstwoning gelegen aan de Albert Koopmanstraat 6 te Lemmer. Het pand is gebouwd in 1962 en is geschikt voor de functie ‘wonen’.

Verkoop bij inschrijving
Onderaan deze tekst vindt u meer informatie over de verkoopprocedure van de voormalige dienstwoning. Heeft u interesse? Breng dan een bod uit via het biedingsformulier die u kunt vinden in het document ‘Procedure en voorwaarden’. Het inschrijfformulier moet uiterlijk op vrijdag 2 april om 10.00 uur bij ons zijn ingeleverd. Voor het inleveren van het biedingsformulier kunt u een afspraak maken met Mark Bloem van grondzaken via telefoon 14 05 14 of info@defryskemarren.nl.

Wethouder Roel de Jong opent de enveloppen in het gemeentehuis (Herema State 1) in Joure. De datum van het openen van de enveloppen volgt op een later moment. Bij het inleveren van het biedingsformulier ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging om (fysiek of digitaal) bij de opening aanwezig te zijn.

Bezichtiging op afspraak mogelijk
Bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk. Daarbij dient rekening te worden gehouden met de coronaregels. Neem hiervoor contact op met Mark Bloem (grondzaken) van gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14 of info@defryskemarren.nl.

Te downloaden:
Procedure en voorwaarden.pdf
Concept-koopovereenkomst.pdf
Situatietekening.pdf
Bouwkundig rapport.pdf
Asbestinventarisatie.pdf