Gemeente enquête Transitievisie Warmte

13-06-2021 LEMMER – Hoe gaan we straks in De Fryske Marren van het aardgas af? Dat is één van de belangrijkste vragen die we in de Transitievisie Warmte beantwoorden. Alle gebouwen in de gemeente moeten uiteindelijk verwarmd worden zonder gebruik te maken van aardgas. Welke oplossing daarbij het best past, kan verschillen per woning, straat, wijk of plaats.

De Transitievisie Warmte is een document waarin de stappen naar een aardgasvrij De Fryske Marren staan beschreven. Dit geeft inzicht in de mogelijke technieken voor de woningen in de gemeente. Hoe  we starten, en welke technieken we nog verder moeten onderzoeken. Dit document legt dus geen beslissingen vast maar is een denkrichting naar een duurzame toekomst voor De Fryske Marren.

Het proces naar een aardgasvrij De Fryske Marren is een grote uitdaging. Er zijn heel veel mogelijkheden. Daarom willen wij jou niet alleen informeren maar samen met jou nadenken welke stappen het meest geschikt én gewenst zijn. Wil jij de vragenlijst voor ons invullen? Het kost je ongeveer 5 minuten. Alvast veel dank!

Invullen kan tot 5 juli 2021.

Ga naar de vragenlijst