Gemeente vraagt inwoners mee te denken over groenvisie

25-09-2021 LEMMER – Biodiversiteit, gezondheid, duurzaamheid en klimaatbestendigheid. Het zijn een paar thema’s uit de nieuwe groenvisie waar we aan werken. Dat doen we in samenwerking met u als inwoner en met maatschappelijke organisaties. Een volgende stap op weg naar die nieuwe visie is een serie bijeenkomsten in oktober waarin we met u in gesprek willen over deze en andere thema’s.

Online en fysieke bijeenkomsten in oktober
In oktober organiseren we een aantal bijeenkomsten waarin we met u in gesprek gaan over tien thema’s. Dat zijn, in willekeurige volgorde: beeldkwaliteit, biodiversiteit, gezond groen, samenwerking met inwoners en organisaties, gebruik van groen, identiteit & beleving, klimaat en duurzaamheid, water, zelfbeheer en groencompensatie. Voor alle thema’s organiseren we zowel digitale- als fysieke bijeenkomsten.

Aanmelden bijeenkomsten
We nodigen u van harte uit om met ons mee te denken over de nieuwe groenvisie. U kunt zelf kiezen voor welke bijeenkomst u zich aan wilt melden. Meer informatie over de bijeenkomsten en de link voor het aanmelden leest u op de webpagina ‘Groenvisie’. Let op: aanmelden is verplicht. Voor de fysieke bijeenkomsten is een maximaal aantal deelnemers toegestaan om aan de coronamaatregelen te voldoen.