Kerstconcert Roon Staal

11-12-2021 BALK – Van 10 tot en met 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Op 16 december doet hij Balk aan. Het concert begint om 15.00 uur in de Menniste Tsjerke en is volledig corona-proof. Dat houdt in dat er om een QR code wordt gevraagd en er 1,5 meter tussen huishoudens wordt toegepast.  

Zang en Piano
Roon Staal staat bekend om zijn toegankelijke en intieme luister concerten. Met zijn heldere tenor stem en vloeiende begeleiding op de piano brengt hij zijn publiek in vervoering met bekende en melodieuze christmas carols vertolkingen zoals Oh Holy Night, Stille Nacht, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger, The Holy City, Midden In De Winternacht en In The Bleak Midwinter.   

Met een rijke ervaring in de Nederlandse musical-wereld (Les Miserables, Tommy, Rembrandt, Petticoat), een musical award nominatie, 16 uitgegeven albums en optredens in binnen- en buitenland is Roon Staal dan ook een artiest van een buitencategorie die zijn onafhankelijkheid vanaf zijn tienerjaren heeft weten vast te houden. Twee van zijn albums zijn The Christmas Album I (geproduceerd en opgenomen in Vladivostok, Rusland) en The Christmas Album II (geproduceerd en opgenomen in Nederland).Lees minder

Het concert vindt plaats op donderdag 16 december om 15.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €20,- en voor kinderen tot en met 17 jaar €12,50. De Menniste Tsjerke vindt u aan de Raadhuisstraat 27 in Balk. Uw kaarten kunt u reserveren via deze link.